Skærbæk Bådeklub ligger i Skærbæk mellem Fredericia og Kolding lige ved indsejling til Kolding Fjord: 55°30'43.8"N 9°37'43.5"E 
 
Her kan du finde seneste nyheder, oprette dit kontingent og følge med i, hvad der rører sig i bådeklubben.
 
Klub aktiviteter
_/) Vigtigt at checke Redningsvesten _/)
 
Sikkerhed til søs er en meget vigtig ting - derfor skal man altid en gang om året checke om at ens oppustelige veste fungerer.
 
Det er dog hensigtsmæssigt at vælge det rigtige sted og tidspunkt at gøre det - og måske fordækket ved aftenkapsejlads i S-B-K ikke er et helt optimalt valg. 
 
 
_/) Kapsejlads udvalget _/)
 
 
_/) Sejler i Måneskin _/)
 
I næsten perfekte forhold blev 2 Star sejladsen afviklet - let vind og "fuld" måneskin gav de 17 deltagende både en fantastisk tur på vandet.
 
Vi startede Kl. 18 med fælles spisning og skippermøde i klubhuset - og den første start gik Kl. 20.00.
Selve sejladsen var lavet som en Stjerne med Skærbæk i centrum og søgt planlagt til ca. 4 timers sejlads.
 
Som altid er natsejlads også en spændende udfordring, men det var tilfredse sejlere der efter en måneskins tur løbende kom i mål fra 23 tiden til en portion varm suppe - snak - kaffe og øl samt præmie overrækkelse Kl. 01.00
 
Dejligt med god opbakning til arrangementet både fra S-B-K sejlere og sejlere fra vores nabo klubber- så stor tak til alle sejlere og hjælpere for opbakningen til dette års event.
 
I kan se lidt fotos her og resultater her
 
_/) Kapsejlads udvalget _/) 
 Facebook
 
 

 
 Lokal vejret
 
Når man sejler er man ude i den frie natur og under åben himmel. Så det er meget rart at vide, hvordan vejret det er - også selvom man blot skal en tur ned til havnen. Her er vejret for de næste 48 timer - eller klik på udsigten og få flere muligheder.